Focus Fix

Samen maken we een plan waar je direct mee verder kunt

Het werkt niet

Vol goeie moed begin je, maar voordat je het weet zit je te scrollen, berichten te beantwoorden, het laatste nieuws te checken en/of je paperclips op volgorde te leggen. Of ben je toch maar een andere, leukere taak gaan doen.

Koffie halen bleek ook niet de oplossing en je dacht dat je tussendoor wel ‘even’ dat ene klusje kon doen, maar ondertussen is het 20 minuten later en is het nog niet af.

Je gebruikt software die op zich wel doet wat het moet doen, maar je vraagt je continu af of het niet veel slimmer kan?

Iets werkt niet lekker, maar je kunt maar niet achterhalen waarom het niet lukt en waarom je niet gedaan krijgt wat je gedaan wil krijgen (en dat is frustrerend).

Ergens loop je vast, maar waar?

Dus besluit je dat je maar eens wat dingen moet uitproberen. Je koopt een boek en denkt dat dat alles gaat oplossen, maar hij ligt ondertussen te verstoffen in je boekenkast.

Je kon gratis een cursus timemanagement doen, maar je hebt tot nu toe alleen module 1 afgerond en eigenlijk heb je al geen zin meer.

Je zegt tegen jezelf dat je gewoon meer discipline moet hebben en dat je dus vanaf vandaag het allemaal anders gaat doen, maar voor je het weet schiet je terug in oude gewoontes.

Ergens loop je vast en hoewel je het gevoel hebt dat de oplossing je recht in het gezicht staart, weet je inmiddels niet meer waar je moet beginnen en aan welke knoppen je moet draaien. 

Je gunt het jezelf niet om de boel op te schudden, zodat je het vanaf nu slimmer aanpakt: you need that fix!

Wat gaan we doen?

Voorafgaand aan de Focus Fix krijg je een vragenlijst, waardoor deze productiviteitspsycholoog en gedragswetenschapper een goed beeld krijgt van de manier waarop je nu werkt. 

Tijdens de Focus Fix stel ik je vervolgens gerichte vervolgvragen. Ik luister, filter eruit aan welke knoppen we moeten draaien en maak, samen met jou, een heel praktisch, foolproof plan dat je direct kunt toepassen

Of het nou je grootste afleider is, het inrichten van je takenmanager of andere software, het toepassen van slimme Microsoft 365-functies die je nog niet kent of het maken van een focusplan: de Focus Fix is bedoeld om in te zoomen op datgene wat jou tegenwerkt en het om te zetten naar een werkwijze die vóór je werkt.

Kortom: ik zet mijn expertise in op het gebied van software, slimmer werken, focus en gedragsverandering om jou direct verder te helpen met je productiviteitsvraagstuk

Wat je concreet krijgt:

Een vragenlijstanalyse

Een online 1:1 sessie van 90 minuten

Een pdf-bestand met een praktisch stappenplan dat precies aansluit op jouw vragen

Op maat gemaakte tips

Je bent heel rustig en je hebt enorm veel kennis. Dat inspireert mij. Ik krijg energie van jouw sessies!

Praktisch

  • De Focus Fix is online en duurt 90 minuten 
  • De investering is 147 euro inclusief btw
  • Als je later besluit voor het Focus Funnel Programma te gaan, wordt de prijs van de Focus Fix daarmee verrekend

Het was zeer leerzaam en verhelderend!

Nuttig, praktisch en to the point”