Focus Fix

Je wéét dat je het kan: gefocust aan één taak tegelijk werken.

Maar waarom lukt het dan bijna nooit meer?!

Je doet maar wat

Vol goeie moed begin je aan een taak, maar voordat je het weet zit je te scrollen, berichten te beantwoorden, het laatste nieuws te checken en/of je paperclips op volgorde te leggen. Of ben je toch maar een andere, leukere taak gaan doen.

Die bak koffie halen bleek ook niet de oplossing en je dacht dat je tussendoor wel ‘even’ die ene kleine taak kon doen, maar ondertussen ben je 20 minuten verder en is het nog niet helemaal af.

Iets werkt niet en je wéét dat het niet werkt, maar je kunt maar niet achterhalen waarom het niet lukt en waarom je jezelf niet in die focusmodus krijgt (en dat is dus frustrerend).

Het komt zogenaamd door je discipline

Dus besluit je dat je maar eens wat dingen moet uitproberen. Je koopt een boek en denkt dat dat alles gaat oplossen, maar hij ligt ondertussen alweer een week te verstoffen in je boekenkast.

Je kon voor een schamel bedrag een cursus timemanagement doen, maar je hebt tot nu toe alleen module 1 afgerond en eigenlijk heb je er al geen zin meer in.

Je zegt tegen jezelf dat je gewoon meer discipline moet hebben en dat je dus vanaf vandaag het allemaal anders gaat doen maar nu echt-echt-echt, maar voor je het weet betrap je jezelf erop dat je toch weer aan het lanterfanten bent.

Je besluit dan maar te gaan werken op een andere plek, maar in dat koffietentje zit je ergens in een vreemd hoekje, raak je afgeleid van al die bewegingen om je heen en ben je alsnog je mails aan het beantwoorden en hé wat gebeurt daar nou aan de overkant van de straat?!

Je doet maar wat en je gunt het jezelf niet om nou écht eens een keer jezelf een schop onder de kont te geven en oog in oog te staan met wat anders moet, terwijl alles er zó anders uit kan zien in korte tijd. Jij kunt dit en het is nog makkelijk en leuk ook. You just need a quick fix!

Wat gaan we doen?

Tijdens de online Focus Fix kun je helemaal leeg lopen over hoe je nu omgaat met die oneindige maar tegelijkertijd onvolledige takenlijst en waarom het maar niet lukt om in focusmodus te komen.

Ik luister (deze focusfirestarter met een master in Psychologie kan dat als geen ander), filter eruit aan welke knoppen we moeten draaien en maak, samen met jou, een heel praktisch plan die je direct kunt toepassen.

Waarom dat zo snel kan? Omdat het mijn expertise is om gedragsverandering zo simpel mogelijk te maken, met een onmisbaar ingrediënt: dat het daadwerkelijk leuk is om te doen.

Bovendien is het as custom made as it gets, omdat het helemaal aangepast is aan jouw dagelijkse realiteit en wat dus mogelijk is en wat niet. 

Na de Focus Fix heb je daadwerkelijk zin in je focustijdblok, slide je effortless in de focusversie van jezelf en vink je eindelijk de taken af die je af wil vinken. Met een dikke vette bonus: het gevoel daarna. Dat stemmetje dat altijd begint met ‘je zou nu eigenlijk…’ houdt eindelijk z’n waffel en je kunt héérlijk genieten van jouw ontspanningsmoment.

Wat je concreet krijgt:

Een kritische meedenker met een bak energie

In 90 minuten vertalen we jouw knelpunten naar goudmunten

Direct een heel concreet, praktisch en foolproof stappenplan, zodat je die goudmunten meteen verzilvert. Of vergoudt. You get it.

Een stok achter de deur, omdat je een maand lang iedere week een mail van me krijgt met een check-in en op maat gemaakte tip

Ik heb nu complete & utter vertrouwen in focusblokken en wat ik kan bereiken in zo’n korte tijd!

Praktische zaken

  • De Focus Fix is online
  • De investering is 127 euro inclusief btw
  • Als je later alsnog besluit voor het Focus Funnel Programma te gaan, wordt de prijs van de Focus Fix daarmee verrekend