Focus Fix

Samen maken we een plan waar je direct mee verder kunt

Je doet maar wat

Vol goeie moed begin je, maar voordat je het weet zit je te scrollen, berichten te beantwoorden, het laatste nieuws te checken en/of je paperclips op volgorde te leggen. Of ben je toch maar een andere, leukere taak gaan doen.

Die bak koffie halen bleek ook niet de oplossing en je dacht dat je tussendoor wel ‘even’ dat ene klusje kon doen, maar ondertussen ben je 20 minuten verder en is het nog niet helemaal af.

Iets werkt niet en je wéét dat het niet werkt, maar je kunt maar niet achterhalen waarom het niet lukt en waarom je maar niet gedaan krijgt wat je gedaan wil krijgen (en dat is dus frustrerend).

Ergens loop je vast, maar waar?

Dus besluit je dat je maar eens wat dingen moet uitproberen. Je koopt een boek en denkt dat dat alles gaat oplossen, maar hij ligt ondertussen alweer een week te verstoffen in je boekenkast.

Je kon gratis een cursus timemanagement doen, maar je hebt tot nu toe alleen module 1 afgerond en eigenlijk heb je er al geen zin meer in.

Je zegt tegen jezelf dat je gewoon meer discipline moet hebben en dat je dus vanaf vandaag het allemaal anders gaat doen maar nu echt-echt-echt, maar voor je het weet betrap je jezelf erop dat je toch weer terugschiet in oude gewoontes.

Ergens loopt je vast en hoewel je het gevoel hebt dat de oplossing je recht in het gezicht staart, weet je inmiddels niet meer waar je moet beginnen en aan welke knoppen je moet draaien. Iets met bomen en een bos. 

Je doet maar wat en gunt het jezelf niet om écht eens de boel op te schudden, zodat je het vanaf nu slimmer aanpakt: you need that fix!

Wat gaan we doen?

Voorafgaand aan de Focus Fix krijg je een vragenlijst, waardoor deze productiviteitspsycholoog en gedragswetenschapper een goed beeld krijgt van hoe je nu omgaat met die oneindige maar tegelijkertijd onvolledige takenlijst en de manier waarop je nu werkt. 

Tijdens de Focus Fix stel ik je vervolgens gerichte vervolgvragen. Ik luister, filter eruit aan welke knoppen we moeten draaien en maak, samen met jou, een heel praktisch, foolproof plan dat je direct kunt toepassen

Waarom dat zo snel kan? Omdat gedragsverandering mijn expertise is en ik een onmisbaar ingrediënt toepas: ik focus me volledig op wat jíj nodig hebt, zodat je exact weet HOE je WAT precies moet aanpakken en het daardoor leuk wordt om te doen (en je direct verschil merkt).

Of het nou je grootste afleider is, het inrichten van je takenmanager (zoals Todoist, Trello of To Do), het maken van een focusplan of het vormgeven van een dagelijkse werkroutine die wél bij je past: de Focus Fix is bedoeld om in te zoomen op datgene wat jou tegenwerkt en het om te zetten naar een werkwijze waarmee je wél je takenlijst leegveegt.

Na de Focus Fix denk je nooit meer aan het einde van de dag: ‘Nou heb ik wéér niet gedaan wat ik van plan was te doen…’

Wat je concreet krijgt:

Een kritische doorvrager en meedenker

In een 1:1 sessie vertalen we jouw knelpunten naar goudmunten

Direct een heel concreet, praktisch en foolproof stappenplan, zodat je die goudmunten meteen verzilvert. Of vergoudt. You get it.

Een stok achter de deur, omdat je een maand lang iedere week een mail van me krijgt met een check-in en op maat gemaakte tip

Je bent heel rustig en je hebt enorm veel kennis. Dat inspireert mij. Ik krijg energie van jouw sessies!

Praktische zaken

  • De Focus Fix is online en duurt 90 minuten 
  • De investering is 147 euro inclusief btw
  • Als je later alsnog besluit voor het Focus Funnel Programma te gaan, wordt de prijs van de Focus Fix daarmee verrekend

Het was zeer leerzaam en verhelderend!

Nuttig, praktisch en to the point”